Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Opel Adam Rocks S

Nieuws: Opel Adam Rocks S

Logisch vervolg: Opel Adam Rocks S

09.04.2015

Eerst was er de Adam, daarna de stoere Adam Rocks (die ook meteen de latere Adam Cabrio behelsde) en toen de vlotte Adam S. En nu heeft Opel al deze Adams in de blender gestopt met als uitkomst de Adam Rocks S.

Met de Opel Adam Rocks S heeft de vanaf eind volgende week gehouden AutoRAI zowaar een heuse wereldprimeur in huis. De opgesierde beursgebouwen van Amsterdam zullen namelijk het eerste showdecor vormen van deze compacte Opel die tegelijk stoer en zomers is.

Bekende ingrediënten
Als mengelmoes van de Adam S en Adam Rocks verkent de Rocks S natuurlijk bekend terrein. Onder de motorkap gaat een geblazen 1.4 liter benzinemotor schuil met 150 pk en een trekkracht van 220 Nm. In 8,5 seconden zit je ermee op de 100 km/h en de opgegeven topsnelheid bedraagt 210 km/h.

Standaard Swing Top
Visueel verschilt de Adam Rocks S amper van zijn S-loze broeder, op het subtiele dakspoilertje na. De elektrisch in 5 seconden geheel naar achteren te schuiven Swing Top van de Adam Cabrio is standaard, verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gecombineerd worden met één van de in totaal elf carrosseriekleuren. De dakkleur Red 'n Roll, die desgewenst kan terugkomen in het interieur, is enkel voorbehouden aan de S-modellen van de Adam-familie.

Wanneer de Adam Rocks S bij de dealer arriveert is niet bekend, evenals zijn prijs.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model