Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ook buiten werkuren genieten met Octavia 245

Nieuws: Ook buiten werkuren genieten met Octavia 245

Ook buiten werkuren genieten met Octavia 245

15.06.2017

De Octavia RS 245 Business laat de zakelijke rijder ook buiten werkuren genieten. De drie cijfers behorend bij het Skoda-model zeggen genoeg: 245 pk. Dat is vijftien paardjes meer dan de vorige versie.

Ook het koppel van de 2.0 liter TSI-motor liegt er niet om: 370 Nm. Daarmee is het de sportiefste Octavia in de historie van het merk. Het VAQ sperdifferentieel draagt bij aan ultieme rijprestaties. Voor het eerst is de 'RS' leverbaar met zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling. De zakelijke sporter wordt leverbaar als hatchback en Combi met een vanafprijs van 45.890 euro. Het nieuwe topmodel in de Octavia-serie gaat in 6,6 seconden van 0 naar 100 km/u. Uiteraard is de techniek op die prestatie berekend. Ten opzichte van de 'standaard' versies van de Octavia ligt de RS 245 Business met zijn sportonderstel 14 millimeter dichter op het asfalt. Vele uiterlijke kenmerken onderstrepen het karakter van de Skoda-topper. Overigens ruimte en comfort gaan ook op in de Octavia RS 245. De binnenruimte laat het hele gezin genieten al moet de sportief ingestelde bestuurder dan misschien niet tot het gaatje gaan. Sportstoelen en aluminiumaccenten maken het interieur aantrekkelijk. Zwart voert daar de boventoon; van de hemelbekleding tot aan de voetenruimte.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model