Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Novitec Maserati GranTurismo S

Nieuws: Novitec Maserati GranTurismo S

Novitec-sausje voor de GranTurismo S

19.05.2009

Novitec, vooral bekend vanwege hun lekkernijen op Ferrari-basis, heeft er geen moeite mee ook een sausje voor Maserati’s klaar te pruttelen. Modena’s lekkerste van dit moment geniet als ingrediënt: de GranTurismo S.

Hoewel het standaard gelaat van de Maserati GranTurismo (S) menig één al doet watertanden, kan het volgens Novitec altijd beter. Toch heeft de tuner de optische aanpassingen aan de GT beperkt gehouden. Een subtiele bodykit, bestaande uit een voorspoiler, zij-skirts, een achterspoiler en een set fikse wielen sieren de auto als enige.

600 pk
Maserati GranTurismoOnderhuids heeft Novitec ook het één en ander bewerkt met als doel meer vermogen uit de 4.7 liter V8 te persen. Een supercharger en enkele modificaties aan het motormanagement resulteert in een maximum vermogen van 600 pk, een winst van maar liefst 160 pk. Dat zal je vast en zeker merken, al maakt Novitec nieuwe sprintcijfers niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model