Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Nissan X-Trail

Nieuws: Nissan X-Trail

Nissan prijst vernieuwde X-Trail

31.12.2010

Aan het einde van de zomer stelde Nissan de vernieuwde X-Trail voor. Nu, bijna vier maanden later, heeft men de licht opgefriste SUV van een vernieuwd prijskaartje voorzien.

Wat als eerste opvalt is dat de Japanse SUV voortaan nog maar met één krachtbron te verkrijgen is, namelijk de 2.0 dCi dieselmotor met 150 pk. De vernieuwde X-Trail is in drie smaken te verkrijgen, waarbij de XE de basis vormt. Dit model staat voor € 39.390,- in de prijslijst en beschikt standaard over vierwielaandrijving, automatische airco, LED-achterlichten, 17 inch lichtmetalen wielen en een radio/CD-speler. De € 2000,- duurdere SE bevat daarnaast een lichtsensor, cruise control, lederen stuurwiel en pook, mistlampen en een intelligenter 4x4-systeem.

Topmodel
Nissan X-TrailWens je nog meer luxe, dan kun je kiezen voor het topmodel; de LE. Deze beschikt naast de uitrusting van de SE over een geïntegreerd navigatiesysteem met achteruitrijcamera, Bose Sound, keyless entry, xenon koplampen, 18 inch lichtmetalen wielen en lederen bekleding. De prijs van dit lekkers? € 47.090,- voor de handgeschakelde variant en € 53.290,- voor de versie met automatische transmissie.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model