Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Teatro for Dayz

Nieuws: Nissan Teatro for Dayz

Nissan Teatro for Dayz: rijdende smartphone

06.10.2015

'Share natives', dat is hoe Nissan de generatie noemt die momenteel de leeftijd heeft om zijn of haar rijbewijs te gaan halen. Een generatie die volgens de Japanse autofabrikant is opgegroeid met smartphones en social media, maar in veel mindere mate interesse heeft in auto's. De Teatro for Dayz conceptcar van Nissan moet die honger toch gaan creëren.

Nissan ziet het als een uitdaging om de jongeren van tegenwoordig niet alleen geïnteresseerd te laten zijn in smartphones, maar ook in auto's. En hoe kun je dat beter doen dan door een auto te ontwikkelen die kan worden omschreven als een rijdende smartphone? Een auto die selfies kan maken en deze kan delen via social media, compleet is volgehangen met schermen en het design heeft van de producten van Apple?

Compact van buiten, ruim van binnen
Uiteraard is de Teatro for Dayz elektrisch aangedreven, Nissan heeft daar dankzij onder meer de Leaf en NV200e immers een uitermate geschikt platform voor. Daarnaast is de auto ruim van binnen, maar compact van buiten. Er moet immers wel mee door drukke wereldsteden gereden kunnen worden. Dat is immers waar de moderne jeugd zich bevindt

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model