Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Qashqai

Nieuws: Nissan Qashqai

Nissan teast de Qashqai

29.10.2013

De tweede generatie Nissan Qashqai staat voor de deur en voor die introductie op 7 november weten de Japanners alvast een teaser te verspreiden.

Op de afbeelding zijn enkel de contouren van de nieuwe Nissan Qashqai te ontdekken. De belichting draagt in ieder geval zorg voor het accentueren van het strakkere design van de auto. En op het eerste gezicht lijkt het front sterke familietrekjes met de X-Trail te krijgen. Andere uiterlijke details krijgen we ongetwijfeld aankomende week te zien in het vervolg van Nissan's teaseroffensief.

Aandrijving
De nieuwe Qashqai staat op het Common Module Family-platform dat ontwikkeld is in samenwerking met de heren van Renault. Welke motoren er precies beschikbaar worden is nog niet bekend, maar de verwachting is dat Nissan met enkele nieuwe aandrijvers op de proppen komt, waaronder een 1.2 liter DiG-T-benzinemotor met 113 pk. De komst van een hybride-versie lijkt eveneens aannemelijk. Tevens alvast de moeite van het vermelden waard is dat de nieuwe Qashqai naar verwachting niet als zevenzitter te verkrijgen wordt. Die in te vullen rol is toegedicht aan de onlangs gepresenteerde X-Trail.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model