Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Qashqai

Nieuws: Nissan Qashqai

De Cobra Qashqai

11.05.2007

Aan de voorzijde zien we een 60 mm dikke bullbar. Deze biedt bovendien de mogelijkheid om een set extra lampen te monteren. Wie niet kiest voor een bullbar kan kiezen voor een chromen bar onder de voorbumper. Verder heeft Cobra een chromen grille ontworpen. Van opzij zien we sidebars met daarin geïntegreerde stepjes. Die moeten volgens Cobra het in- en uitstappen vergemakkelijken. Naar onze mening is het vooral de uitstraling die hierdoor wordt verbeterd.

20 inch lichtmetalen wielen

Nieuws Nissan QashqaiCobra geeft de achterzijde net dat beetje meer sportiviteit dankzij de chromen strip op de achterklep, de bar onder de achterbumper en de twee uitlaatpijpen. De uitlaatpijpen zijn niet alleen een optische verfraaiing, maar zorgen ook voor een extra sportieve sound. Om het geheel compleet te maken levert Cobra lichtmetalen wielen in 17, 18, 19 en zelfs 20 inch. De grootst mogelijke combinatie is de 8.5Jx20 lichtmetalen velg in combinatie met 245/35 R20 banden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model