Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Qashqai(+2)

Nieuws: Nissan Qashqai(+2)

Prijs vernieuwde Nissan Qashqai

01.04.2010

Om het moment dat de vernieuwde Qashqai op de vrachtwagen richting de dealers zet maakt Nissan de prijzen ervan bekend. Volgende week arriveren de eerste exemplaren bij de showrooms om dan vanaf € 22.300,- van houderschapsbelastingverschuldigde te wisselen.

Drie jaar geleden stond de Nissan Qashqai aan de wieg van het crossover-segment. De Qashqai bleek goud voor het Japanse merk en in mum van tijd was een levertijd van zes maanden heel normaal. Inmiddels zijn er meer dan een half miljoen stuks verkocht en nog steeds doet de Qashqai het goed in de verkopen. Maar ook de concurrentie zat en zit niet stil en inmiddels is de Qashqai allang niet alleen meer. Daaropvolgend besloot Nissan onlangs haar goudhaantje op te frissen. Subtiel, want 'Never change a winning team'. Voornaamste modificaties zijn een licht aangepaste neus en verfijnde technieken waardoor de auto comfortabeler, stiller en zuiniger is geworden.

Prijzen
Nissan QashqaiHet programma van de gefacelifte Nissan Qashqai begint met de 1.6-benzine die € 22.300,- kost. De voordeligste diesel, de 1.5 liter dCi in de uitvoering Visia, moet minimaal € 26.400,- in het laatje brengen en diezelfde modellen van de vernieuwde Qashqai staan voor respectievelijk € 24.990,- en € 29.390,- in de boeken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model