Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Note

Nieuws: Nissan Note

Meer Note voor dezelfde prijs

09.04.2012

De Nissan Note krijgt een lichte opfriskuur. De vernieuwingen zitten hem in de details en een rijkere uitrusting. Desondanks blijft de vraagprijs gelijk.

De Japanse Note is in zijn huidige vorm al enige tijd op de markt en door de overvloed aan nieuwe compacte MPV´s is hij ietwat in de vergetelheid geraakt. Om hem daar uit te halen heeft Nissan een kleine update doorgevoerd. Naast een nieuw stel 16 inch zwart-met-zilverkleurige wielen is er een chromen rand aangebracht rond de mistlampen. De Note zou er meer uitstraling door hebben gekregen.

Interieur
Binnenin is het stikselwerk van de bekleding voortaan uitgevoerd in het blauw, net als bij het met leer beklede stuurwiel. Het navigatiesysteem kreeg tevens een update (software) en de behuizing daarvan is voortaan gehuld in zwarte pianolak. Tot slot zijn op de Note Connect Edition nu parkeersensoren standaard gemonteerd. De prijzen blijven ondanks de vernieuwingen exact gelijk; de goedkoopste Nissan Note kost nog altijd € 17.390,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model