Genève 2012
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Note

Nieuws: Nissan Note

Is dit de nieuwe Nissan Note?

09.02.2012

Maak kennis met de Invitation, de conceptcar van Nissan voor de Autosalon van Geneve. Het betreft een mini-MPV in het B-segment en aangezien de Note ook niet het eeuwige leven heeft zou dit weleens diens opvolger kunnen zijn. De productieplannen liggen er immers al.

De Nissan Invitation gaat volgend jaar in de verkoop. Allereerst in Groot-Brittannië gevolgd door andere markten. Officieel gaat het dus nog om een voorbode, maar het zou ons niets verbazen dat hij nagenoeg een-op-een van de fabrieksbanden rolt; de auto ziet er behoorlijk productierijp uit. Dat geldt tevens voor het interieur.

Squash Line
Nissan NoteQua ontwerp borduurt de Nissan Invitation voort op Juke. Het lijnenspel is net weer even wat strakker getrokken en volgens de fabrikant moeten we met name de flanklijn(en) in de gaten houden. Nissan noemt het intern de Squash Line en wekt het vermoeden dat dit stijlkenmerk in de toekomst op meerdere modellen te vinden is.

100 g/km
De fabrikant prijst bovendien de bouwkwaliteit, het doordachte interieur en de binnenruimte in verhouding tot de beperkte buitenmaten. Motorisch mikt Nissan op een uitstoot lager dan 100 g/km. In ieder geval wordt beloofd dat alle Invitations Pure Drive zullen bevatten, Nissan's milieulabel.

De Nissan Invitation zal voor het eerst te zien zijn op de Autosalon van Genève, begin maart.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model