Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Nissan Murano

Nieuws: Nissan Murano

Officieel: De nieuwe Nissan Murano

15.11.2007

Nissan heeft de compleet nieuwe Murano onthuld. De crossover SUV van de Japanners is in een compleet nieuw jasje gestoken en heeft een moderne uitstraling. Het interieur is ruim, voorzien van alle denkbare luxe en onder de motorkap zorgt een pittige V6 voor aansprekende prestaties. De nieuwe Nissan Murano komt eind 2008 naar Europa.

Foto's: Nieuws Nissan MuranoDe eerste generatie van de Murano werd in 2003 op de markt gebracht. Het model viel vooral op door zijn haast futuristische design. Ook deze compleet nieuwe generatie van de Murano heeft een opvallend uiterlijk. Nissan heeft duidelijk voortgeborduurd op de eerste generatie, maar er wel een nieuwe draai aangegeven. Opvallend is de chromen grille die overloopt in de koplampen. De achterzijde heeft een lekker stoere uitstraling en de lichtunits doen enigszins denken aan die van de Qashqai.

Luxe en sportiviteit

Foto's: Nieuws Nissan MuranoDie moderne lijn zien we ook terug in het interieur. De ronde tellers stralen sportiviteit uit en dat geldt ook voor de aluminium accenten op het stuurwiel en de middenconsole. Aan comfort geen enkel gebrek. Nissan monteert desgewenst een Bose audiosysteem met 11 speakers, een 9 GB harddisk voor de opslag van muziek en een uitgebreid navigatiesysteem. Ook een achteruitrijcamera, een DVD-speler en een iPod-connector behoren tot de mogelijkheden.

V6 benzinemotor

Foto's: Nieuws Nissan MuranoOnder de motorkap ligt een 265 pk sterke 3.5 liter V6 benzinemotor. De motor is gekoppeld aan een CVT die tevens handmatig valt te bedienen. Nissan heeft een aantal schakelpunten voorgeprogrammeerd die handmatig te selecteren zijn. De motor brengt het vermogens naar wens over op de voorwielen dan wel alle vier de wielen.


2008

In januari 2008 staat de nieuwe Nissan Murano in de VS bij de dealers. Europa zal in het najaar van 2008 aan de beurt zijn. In de loop van het jaar worden ook de exacte specificaties voor de Europese markt bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model