Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Murano

Nieuws: Nissan Murano

Nissan Murano in ’t nieuw

22.07.2010

De Murano van Nissan is in het nieuw gestoken. Aanvankelijk ging het mes erin om de nieuwe, hier niet leverbare, dieselmotor van meer luchttoevoer te voorzien, maar zodoende profiteert ook de benzinevariant van de vernieuwingen.

De facelift is eigenlijk ondergeschikt aan het introduceren van de nieuwe 2.5 liter dieselmotor die speciaal voor Europa in de Murano werd gehangen maar niet door Nissan Nederland zal worden vermarkt. De combinatie zou zichzelf namelijk vanwege belastingtechnische redenen uit de markt prijzen. De enige keus voor ons blijft dus de bestaande 3.5 liter V6 met een onveranderd vermogen van 265 pk en 334 Nm.

Grote bek
Nissan MuranoInferieur of niet, een frisse neus ophalen kan alleen maar goed doen. De wijzigingen zijn net name van toepassing op het front waar een hertekende voorbumper en een aangepaste grille zichtbaar zijn. Voortaan is de luchtinlaat onderin een stuk forser uitgevoerd om zodoende meer lucht naar de (diesel)motor te leiden. De bilpartij blijft bij het oude, net als de rijke standaarduitrusting waaronder 18 inch wielen en Nissan Connect Premium bestaande uit een audio-/navigatiesysteem met harde schijf, DVD-speler en Bluetooth interface en touch screen.

Stiller
Nissan MuranoTen behoeve van het innerlijke comfort heeft Nissan ook enkele modificaties doorgevoerd. Zo werd het niveau van NVH (Noise, Vibration en Harshness) naar een hoger plan getild door de aandrijflijn te optimaliseren en door meer isolatie rondom het motorblok toe te passen. Onderweg moet het binnenin nu enkele decibellen stiller zijn. De vernieuwde Nissan Murano arriveert in de loop van deze zomer bij de dealers. Herberekende prijzen worden tegen die tijd vrijgegeven

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model