Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Micra

Nieuws: Nissan Micra

Subtiele facelift

04.09.2007

Nissan presenteert een subtiel gefacelifte Nissan Micra. De kleinste telg binnen het Nissan-gamma heeft een aantal subtiele wijzigingen ondergaan aan het in- en exterieur. Het gewijzigde front van de Micra is het meest opvallend.

Nieuws Nissan MicraMet een aantal subtiele wijzigingen gaat de Nissan Micra het nieuwe modeljaar in. Het meest opvallend aan de buitenzijde zijn de wijzigingen aan het front. Nissan heeft een aantal chroomkleurige details gemonteerd, de koplampen zijn voortaan donker omrand en de B-stijlen zijn kwart van kleur. Binnenin zorgen nieuwe materialen en gewijzigde kleurstellingen voor een andere uitstraling. De modelreeks is vereenvoudigd en bestaat nu uit vier uitrustingsniveaus: Visia, Acenta en de uiterst luxe Active Luxury.

Nieuwe opties

Nieuw is verder de 2-DIN radio/cd-speler. Deze is standaard voorzien van Bluetooth-technologie waardoor gebruikers zeer gemakkelijk telefoongesprekken kunnen voeren via het audiosysteem. Ze hoeven slechts op een knopje op het stuur te duwen om handsfree te telefoneren. Een tweede nieuwe voorzieningen is een aansluiting voor een MP3-speler.

IAA Frankfurt

De vernieuwde Nissan Micra beleeft zijn werelddebuut op de IAA in Frankfurt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model