Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Micra

Nieuws: Nissan Micra

Prijzen Nissan Micra bekend

04.08.2011

Echt storm loopt het nog niet met de nieuwe Nissan Micra. Maar daar zou binnenkort wel eens verandering in kunnen komen. Nissan geeft namelijk kennis van de prijzen van de belastingvrije 1.2 DIG-S. Het vergelijken met de concurrentie kan nu echt beginnen.

De Nissan Micra is verkrijgbaar met twee 1.2 driecilinders, maar daarvan zal de 98 pk sterke DIG-S ongetwijfeld de meest populaire worden. Die motor uitgevoerd met handbak komt met zijn gemiddelde CO2-uitstoot van 95 g/km namelijk in aanmerking voor MRB-vrijstelling en zakelijke rijders profiteren van 14% bijtelling. En met een vanafprijs van € 12.995,- is deze motorisering ook nog eens nauwelijks duurder dan de lichtere versie met 80 pk. Voor dit basistarief stap je in de uitvoering Visia zonder airco.

Uitvoeringen
Wens je airconditioning dan ben je beter af met de Acenta die voor minimaal € 13.950,- in de boeken staat. Cruise control is dan ook ingebrepen. Het topmodel heet Tekna is vanzelfsprekend de meest luxe van de drie. De prijs daarvan bedraagt € 16.150,-. Tot slot is er nog de speciaal voor Nederland samengestelde Connect Edition. De Acenta diende daarvoor als basis en bovenop diens uitrusting werden vervolgens nog lichtmetalen wielen en parkeersensoren toegevoegd. De prijs? Voor € 15.350,- is de Micra 1.2 DIG-S Connect Edition de jouwe.

CVT
Alle bovenstaande prijzen gelden voor de Micra DIG-S met handbak. Als transmissie is er ook een CVT-automaat verkrijgbaar en die is elke keer € 1.500,- duurder, maar komt niet in aanmerking voor de maximale fiscale korting.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model