Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Micra

Nieuws: Nissan Micra

Officieel: de vernieuwde Nissan Micra

03.06.2013

De vernieuwde Nissan Micra werd al eerder onthuld in Thailand alleen daar gaat het model door als March. Bij deze wil Nissan ook graag de Europese variant aan ons presenteren. Behalve de naam zijn er overigens geen verschillen tussen beide modellen.

Hij gaat in het Verre Oosten als March al nieuw door het leven, en hier zien we de vernieuwde Nissan Micra nu ook voor het eerst ten tonele verschijnen. Het paar nieuwe koplampen, de nieuwe grille en de nieuwe voorbumper doen de Micra goed en laten hem wat zelfverzekerder overkomen. Optioneel zullen nieuwe velgen, een panoramisch glazen dak, nieuwe kleuren en een park assist-systeem leverbaar worden.

Bekende weg
Ook op het gebied van uitvoeringen bewandeld Nissan geen onontgonnen paden. Het standaardmodel heet uiteraard Visia en heeft elektrische ramen vóór, centrale deurvergrendeling, ABS, ESP en een CD/AUX/USB-speler. De Acenta staat op 15 inch velgen en komt met automatische verlichting en regensensoren, Bluetooth en mistlampen voor. De hoogste uitvoering krijgt de bekende naam Tekna en wordt uitgerust met 16 inch velgen, park assist, parkeersensoren, climate control, keyless start, inklapbare spiegels en een 5,8 inch touchscreen NissanConnect-systeem met navigatie. Optioneel kan de Nissan Micra ook nog geleverd worden met een CVT-automaat, standaard is de motor gekoppeld aan een vijf versnellingen tellende handgeschakelde versnellingsbak.

Motorisch
Of Nissan ook het motorengamma heeft beetgepakt en verdere technische wijzigingen heeft doorgevoerd is op dit moment nog niet bekend. Maar ook die details zullen ongetwijfeld spoedig volgen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model