Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Micra

Nieuws: Nissan Micra

Micra ondergaat facelift

07.06.2007

Eind dit jaar staat de vernieuwde Nissan Micra bij de dealers. Het model zal binnenkort een facelift ondergaan en door de fabrikant officieel worden gepresenteerd. In Japan is de vernieuwde Micra inmiddels onthuld. Het model wordt daar onder de naam March verkocht.

Nieuws Nissan MicraVoordat Nissan eind 2008 een nieuwe Micra presenteert wordt het huidige model aan een facelift onderworpen. De vernieuwde Micra is in thuisland Japan inmiddels onthuld en daardoor kunnen wij nu al een indruk geven van de vernieuwde Micra. Of de specificaties exact overeenkomen met de Europese Micra is de vraag, maar de kans is groot.

Gewijzigde voor- en achterzijde

Nieuws Nissan MicraDe vernieuwde Nissan Micra is aan de voorzijde herkenbaar aan de nieuwe koplampunits, de nieuwe voorbumper en de gewijzigde grille. Bovendien heeft de auto een iets gewijzigde achterbumper. In het interieur zijn het slechts de details die de facelift bepalen. Bovendien heeft Nissan de materiaalkeuze iets aangepast en zal de optielijst mogelijk iets uitgebreider zijn.

Nog dit jaar bij de dealers

Nog voor het einde van dit jaar zal de vernieuwde Micra bij de dealers staan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model