Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Micra SR

Nieuws: Nissan Micra SR

Optische pit voor de Nissan Mirca

09.02.2012

De Nissan Micra net iets te bedeesd voor je? Dan hebben we goed nieuws. Nissan komt per direct met een sportief gestileerde variant van de Micra genaamd SR.

De Micra SR is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en valt direct op door door de SR-striping op de flanken, het SR-logo aan de achterzijde, de lichtmetalen, antracietkleurige 15 inch wielen met rood SR-logo op de naafdop en het uitlaatsierstuk. Om de sportieve Japanner extra te onderscheiden kun je kiezen voor een viertal carrosseriekleuren met een striping in een contrasterende kleur. Zo levert Nissan bijvoorbeeld de kleuren Blue Ocean en Sapphire Black - beide met Silver Metallic striping - en Diamond Silver en Pearl White - beide met Tomato Red striping.

Interieur
Niet alleen het exterieur van de Nissan werd door de importeur opgeleukt, ook in het interieur vinden we speciale opsmuk. Wat te denken van zwart-grijze bekleding met rode stiksels en het SR-logo in de voorstoelen, een met zwart leder bekleed stuurwiel met rode stiksels, een versnellingspookhoes in zwart leder/grijs alcantara met rode stiksels, een set zwarte matten met rode biezen en een rood SR-logo, en sportpedalen in aluminium-look.

Per direct
De Nissan Micra met het sportieve SR-pack is per direct te bestellen. Het pakket is te combineren met alle uitvoeringen van de Micra. De meerprijs van het SR-pakket bedraagt € 1.500,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model