Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Micra Nismo

Nieuws: Nissan Micra Nismo

Ook Nismo-behandeling voor Nissan Micra

16.01.2012

De tuningsafdeling van Nissan genaamd Nismo heeft duidelijk meer voor ogen dan de Japanse markt. We kondigden eerder al aan dat Nismo plannen heeft om een wereldwijde tuningslijn op te zetten en dat lijkt steeds concreter te worden.

Na de Juke Nismo en de Leaf Nismo hebben de Japanners in Tokio nu een sportieve Micra voorgesteld. Verantwoordelijk voor dit kleine kanon is Nismo, de motorsportafdeling van het merk. Het wordt langzaam maar zeker duidelijk dat deze divisie aan de wereld wil tonen waartoe ze in staat zijn.

Turbo?
Specificaties van de opgepepte Micra zijn nog niet vrijgegeven, maar onder de kap zou wel eens een turbogeblazen versie van de bestaande 1.2 liter driecilinder kunnen huizen. Uiterlijk is er in ieder geval wel het een en ander duidelijk. We zien sportiever bumperwerk, een achterspoiler, lekker dikke wielen, een verlaagd onderstel en rode striping. Staat de Micra best goed!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model