Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Micra Elle

Nieuws: Nissan Micra Elle

Nissan Micra Elle, uitsluitend voor dames

03.09.2012

Aangezien 65% van de Micra-klanten vrouw is leek het Nissan tijd voor een Elle-editie. Dankzij een rijke uitrusting moet de Micra Elle vrouwen aanspreken die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische stadsauto.

In samenwerking met het bekende Franse mode-tijdschrift Elle lanceert Nissan binnenkort een nieuwe versie van de compacte Micra. Verschillen met het reguliere model uiten zich in subtiele merkplaatjes, een panoramisch zonnedak, 15 inch titanium wielen, mistlichten, een dakspoiler en chroomaccenten voor binnen- en buitenzijde. Er zijn ook 3 nieuwe lakkleuren toegevoegd: Shiraz Red, Atlas Blue en Alabaster White. De Elle is gebaseerd op de Acenta-uitvoering en komt standaard met airco, Intelligent Key met sleutelloze toegang, een startknop, elektrisch inklapbare en verwarmde buitenspiegel en een snelheidsbeperker en -regelaar.Nissan Connect met geïntegreerde navigatie en infotainmentsysteem staat op de optielijst.

Aandrijving
Tussen de voorwielen is keuze uit enerzijds een atmosferische 1.2 liter driecilinder (80 pk) en anderzijds een 1.2 DIG-S (98 pk). Wanneer en met welk prijskaartje de Elle - die in beperkte oplage wordt verkocht- naar ons land komt is nog niet bekend. De uitvoering maakt later deze maand zijn debuut op de Autosalon van Parijs.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model