Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Micra Colour+Concept

Nieuws: Nissan Micra Colour+Concept

Nissan Micra Colour+Concept

03.09.2007

Nissan toont in Frankfurt de speciale Colour+Concept. De auto is gebaseerd op de Micra C+C en toont niet alleen nieuwe kleur- en laktechnologie van Nissan, maar zet bovendien de facelift van de Micra extra kracht bij.

Wat het meest opvalt aan het speciale showmodel, is natuurlijk het effect van de nieuwe lak. De Micra Colour+Concept is gespoten in twee kleuren, waarbij de goudkleurige ‘Liquid Metal’-lak aan de bovenzijde prachtig contrasteert met de parelmoerwitte lak op de flanken van de auto. De goudkleurige lak heeft een diepe glans waardoor de lak nat lijkt te zijn. Het extreme metallic effect is het resultaat van een speciaal pigment dat aan de lak is toegevoegd.

Wit leder

Nieuws Nissan Micra Colour+ConceptIn het interieur zet Nissan het Colour+Concept-thema voort met een scherp contrast tussen de interieurdelen. Zo zijn de stoelen bekleed in fraai wit leder en is voor de stiksels een afwijkende kleur gekozen. De vloerbedekking en onderste interieurpanelen zijn afgewerkt in een donkergele kleur die contrasteert met de lichte bovenkant van het dashboard.

Facelift Micra

Dankzij de speciale kleurstelling benadrukt Nissan de onderdelen die de fabrikant aan de Micra vernieuwd heeft. De Colour+Concept is dan ook vooral bedoeld om de facelift nog eens extra in de schijnwerpers te zetten. Origineel bedacht!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model