Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Juke

Nieuws: Nissan Juke

Voorlopige prijzen Nissan Juke

22.06.2010

Om belangstellenden tevreden te houden heeft Nissan de prijzen van de Juke vrijgegeven. Het gaat hier wel om richtprijzen, want Nissan moet nog even geduld hebben om de definitieve prijzen van de Juke bekend te maken. Die zijn nog afhankelijk van homologatie voor de Nederlandse markt.

eVote

 

Nissan´s jongste en kleinste crossover, de Juke, kan nu al rekenen op behoorlijke belangstelling. In Japan werden er in de eerste week al 1.300 verkocht, 300% meer dan gepland. Het meeste verwacht Nissan echter van Europa. In de fabriek in Groot-Brittannië zullen jaarlijks tussen de 80.000 en 90.000 Juke´s van de band moeten rollen die voor de Europese markt zijn. Het frisse uiterlijk zal mensen vooral over de streep moeten trekken.

Prijzen en motoren
Nissan JukeInmiddels is er een richtprijs bekend gemaakt. De vanafprijs ligt rond de € 18.900,-. In dat geval wordt er een voorwielaangedreven Juke 1.6 (117 pk) bij de dealer klaargezet. Naast de 1.6 levert Nissan de Juke ook met een direct ingespoten turbobenzinemotor (eveneens 1.6 liter inhoud) met 190 pk. Het dieselgamma bestaat uit enkel een 1.5 dCi-motor met 110 pk. De 1.6 turbomotor moet minimaal € 24.750,- kosten als 2WD en is er als vierwielaandrijver enkel in combinatie met een CVT-automaat vanaf € 31.700,-. De dieselversie moet minimaal € 22.400,- opbrengen.

Uitvoeringen
Nissan JukeNissan levert de Juke als Visia, Accenta en Tekna. Standaard monteert de fabrikant onder meer ABS met EBD, airco, boordcomputer, acht airbags, elektrische ramen en een radio/CD-speler. De Accenta voegt daar cruise control, climate control, Bluetooht carkit, mistlampen vóór en 17 inch lichtmetaal aan toe. Het topmodel Tekna krijgt daar bovenop ook leren bekleding, Keyless go en een achteruitrijcamera. Na de zomer zal de Nissan Juke bij de dealers staan. Zoals gezegd zijn bovengenoemde prijzen slechts richtprijzen en kunnen er nog wijzigingen op volgen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model