Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Juke

Nieuws: Nissan Juke

Nissan Juke(box) in geval van Ministry of Sound

28.08.2012

Nissan versterkt hun samenwerking met het Londense muzieklabel Ministry of Sound door een exclusieve Juke(box) te lanceren. Slechts drieduizend worden ervan gebouwd en volgens de beide merken klinkt de speciale uitrusting als muziek in de oren.

Herkennen doe je de Juke Ministry of Sound vrij snel. De auto wordt namelijk enkel geleverd in Metallic Black en Solid White, heeft witte spiegelkappen en rolt op spierwitte 17 inch wielen. Ook is de B-stijl anders dan bij 'minder speciale' Juke's, en wel in hoogglanszwart. En uiteraard zijn er unieke speciale logo´s her en der.

Beats
Het zwart/witte thema wordt in het interieur verder doorgetrokken. Zo springt de sneeuwwitte middenconsole er meteen uit. De rest van het interieur is overwegend zwart en trekken de diverse luxe accessoires de aandacht. Leder siert de stoelen, afgewerkt met - en daar komt ie weer - witte stiksels en ook is er een met leder bekleed stuurwiel plus versnellingspook te vinden. Leukste eigenschap van de Juke Ministry of Sound is uiteraard het aan boord zijne 'muziekpakket'. Dat bestaat onder meer uit een Apple iPod Touch (8 GB) met voorgeïnstalleerde beats van Ministry of Sound. Een speciale houder (ook voor de iPhone) is eveneens aanwezig. Ook cool is het verkrijgen van een exclusieve hoofdtelefoon en een activatiecode die VIP-toegang heeft tot de shop van Ministry of Sound.

De Nissan Juke Ministry of Sound staat volgend maand bij de dealer voor een nog onbekende vanafprijs.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model