Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Juke

Nieuws: Nissan Juke

Nissan Juke gepimpt door Impul

14.06.2011

De Juke spreekt past echt tot de verbeelding nadat Impul hem heeft gepimpt. De Japanse tuner is een van de eersten die de van zichzelf al opmerkelijke Nissan onder handen heeft genomen.

Impul heeft zich aardig vermaakt met plaksel bij de totstandkoming van hun Nissan Juke. Daar waar mogelijk werden strips, spoilers en allerhande aerodynamische 'verbeteringen' aangebracht. Met name het front en de achterzijde kreeg het te verduren. De aangebrachte onderbumper vóór heeft wel wat weg van torpedobuizen. Het lijkt ons in ieder geval een onprettige verzamelbak voor alles wat geraakt wordt tijdens het rijden.

Pikes Peak
Aan de achterkant zien we een joekel van een spoiler dat tussen de Pikes Peak-racewagens niet zou mistaan. De wielen meten 19 inch in diameter en zijn van het type Racing Aura SR08. Motorisch werd alleen het motormanagement getweaked voor wat meer vermogen met daarnaast een sportuitlaat voor een bijpassende sound.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model