Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan GT-R

Nieuws: Nissan GT-R

Vilner's GT-R is een draak van een auto

22.10.2012

Dit keer eens geen exorbitante spoilers, vleugels of velgen maar een complete tuningbeurt voor het interieur. Het Bulgaarse Vilmer nam de bliksemsnelle Nissan GT-R en bracht hem volledig in lijn met het Chinese Jaar van de Draak.

Het Bulgaarse Vilner weet zich te onderscheiden van andere tuninghuizen door zich volledig te richten op het upgraden van het interieur, vaak een ondergeschoven kindje van de brute pk-monsters die we normaal gesproken zien passeren. Een Chinese zakenman had dit keer wel een erg bijzonder verzoek, hij wilde zijn Nissan GT-R namelijk gestyled hebben naar het Chinese Jaar van de Draak.

Rood
Als basis kreeg Vilmer een bordeauxrode Nissan GT-R die het van een witte wrap liet voorzien. Vervolgens hebben de Bulgaren er alles aan gedaan om de rode kleur weer terug te laten komen in het nieuwe interieur. Meest opvallend is de rode draak die zowel het dak als de binnenzijde van het kofferdeksel siert. Verder werd er uitgebreid gebruik gemaakt van zwart alcantara en carbon-leder, allemaal afgewerkt met rode stiksels. Omdat ook Vilmer het blijkbaar toch niet kon laten is er ook een nieuwe uitlaatsysteem geïnstalleerd. Alsof de GT-R nog niet genoeg vuur spuwt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model