Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan GT-R

Nieuws: Nissan GT-R

Prijs voor vernieuwde GT-R

11.02.2011

In zijn nieuwe gedaante is de Nissan GT-R wederom een stukje duurder geworden. Een kleine tien mille kwam er weer bij, maar nog altijd is de Japanse ‘Godzilla’ een koopje voor wat je ervoor krijgt.

Ze zullen het niet doen, maar Nissan zou gerust de GT-R gerust vijftig mille duurder kunnen maken en dan nog is de prijs/pk-verhouding gunstiger dan zijn soortgenoten. Er zijn maar weinig supercars in de wereld die zoveel 'bang for the buck' leveren als de GT-R. En dat heeft hem en Nissan geen windeieren gelegd. Prijzen beginnen voortaan bij € 126.900,- voor de GT-R Premium Edition. Als Black Edition is hij er vanaf € 128.900,-.

3,046 seconden
Nissan GT-RDe vernieuwde GT-R is zelfs nog krachtiger dan voorheen. Het 3.8 liter zescilinderblok levert voortaan 530 pk en 612 Nm aan koppel. De vermogensstijging van 50 pk maakt een sprinttijd van 0 naar 100 km/h mogelijk in drie seconden. De topsnelheid nam toe met 5 km/h naar een maximale 315 km/h. Minder belangrijk, maar wellicht wel prettig voor je geweten, is dat het brandstofverbruik en de uitstoot licht is gedaald. De vernieuwde Nissan GT-R staat reeds bij de enige GT-R dealer die Nederland rijk is. Dat is Visscher in Amsterdam.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model