Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan GT-R

Nieuws: Nissan GT-R

Nismo sterk betrokken bij nieuwe Nissan GT-R

23.10.2013

Op de Tokyo Motorshow zal de laatste generatie Nissan GT-R Nismo zijn opwachting maken. Na dat model zal immers de nieuwe GT-R door de Japanners gelanceerd worden. Nismo krijgt van Nissan de eer om sterk betrokken te zijn bij de ontwikkeling van die auto.

Nissan's eigen ontwikkelingsafdeling kan met opgeheven hoofd de scepter overdragen aan Nismo. Ze hebben een meer dan puike prestatie geleverd met de huidige GT-R, die vanaf het begin tot het einde van z'n carrière en ongetwijfeld ver daarna autoliefhebbers zal imponeren. De nieuwe GT-R moet nóg beter, uiteraard. Een loodzware taak die meer dan nu al het geval is op de schouders van Nismo komt te liggen, zo heeft Nissan laten weten. Maar Nissan Motorsport draagt deze ´last´ niet alleen. Ze krijgen hulp.

Williams
Niemand minder dan Williams Advanced Engineering, het bedrijf achter Williams F1, gaat Nismo ondersteunen bij de totstandkoming van de volgende GT-R. Beide bedrijven tekenden daarvoor onlangs een overkomst, waaruit ook andere nieuwe sportauto's voort moeten komen. Naar verluidt zou Williams voor de aanstormende R35 GT-R Nismo al enige kennis en kunde op het gebied van aerodynamica hebben gedeeld. Zo ja, daarover dan eind november in Tokyo vast meer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model