Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Nissan GT-R

Nieuws: Nissan GT-R

Contrasterende werking: Tommy Kaira GT-R R35

21.01.2010

Het binnenwerk van de Nissan GT-R is één brok Japans vernuft, maar een toonbeeld van knusheid is het allesbehalve. Eigenaren van de “Godzilla” van de autowereld kunnen voortaan hiervoor hun hart ophalen bij Tommy Kaira. De buitenkant heeft de Japanse tuner meteen meegenomen, maar dat heeft ‘ie eigenlijk niet nodig.

Stap binnen in een Nissan GT-R en het wordt je spontaan zwart voor de ogen. Op de oplichtende meters en schermen na is het interieur één donkere vlek. Niet bepaald een warm onthaal en ook het rechttoe-rechtaan-ontwerp werkt dit tegen. Des te beter past het bij de kille looks en prestaties van de Japanse gigant. Wie dit laatste wil behouden, maar graag toch een beetje meer fleur en kleur in z'n GT-R kan vanaf nu af aan bij Tommy Kaira aankloppen. Deze tovert het interieur van de sportwagen om in een contrastrijk geheel waarbij zelfs de meest felle stand van de diverse displays in niet zouden opvallen.

Geen teken van leven
Nissan GT-RWat er allemaal bij Kaira exact te verkrijgen is voor het interieur van de door hun genoemde GT-R R35 'Silver Wolf' is ons volkomen onduidelijk. Want ondanks dat de tuner in zijn thuisland, maar ook steeds meer daarbuiten, een enorme status aan het opbouwen is wordt de website nog altijd voor 95% gevuld met Japanse tekens. Ons netvlies laat geven ons te kennen dat Recaro een van de partners is en leer, alcantara en carbon fiber een groot deel in de aankleding voor rekening nemen. Het exterieur heeft Kaira ook niet ongemoeid gelaten. De toevoegde panelen schijnen opgetrokken te zijn uit koolstofvezel en schijnen binnenkort verkrijgbaar te zijn gezien aan de vele Coming soon vermeldingen bij de bron. Naast een uitgebreide bodykit levert men tevens andere remmerij, dempingsystemen, sportuitlaten en andere prestatieverhogende zaken voor de GT-R.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model