Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan GT-R Nismo N-Attack

Nieuws: Nissan GT-R Nismo N-Attack

Nissan GT-R Nismo N-Attack: omdat elke tiende telt

27.10.2015

Daar hebben we hem weer: de GT-R uit Japan. Nissan heeft toch nog een paar trucjes bedacht om 'Godzilla' nog weer iets sneller te laten zijn.

Het is bijna ongelofelijk hoe de technici bij Nissan de GT-R telkens toch nog weer iets sneller of krachtiger weet te maken terwijl je dit eigenlijk voor onmogelijk hield. Dacht je met de Nismo wel de allersnelste uitvoering te hebben (van deze generatie), mis! Een GT-R met N-Attack Package kan nog harder, iets dat deze versie nog niet bewezen heeft op de ring overigens, maar Nissan vertrouwt erop dat de 7 minuten nog dichterbij komen. De 'gewone' Nismo doet er een officiële 7:08,679 minuten over en behoort daarmee al tot de top-5 van snelste straatlegale auto's over de Ring.

Beetje eraf, beetje erbij
Zoals het winnen van tienden van seconden in de marges zit, zit dit ook bij het N-Attack Package ten opzichte van het Track Pack dat al op de GT-R Nismo verkrijgbaar was. Instelbare Öhlins-dempers bijvoorbeeld, in plaats van Bilsteins. Maar ook een ander gekalibreerd differentieel vóór en achter, intercooler en uitlaatlaattraject. Daarnaast is de GT-R met N-Attack Package nog ietsje lichter dan 'ie als Nismo al was. De achtervleugel groeide daarentegen iets in formaat, voor meer downforce in de bochten. Over meer vermogen wordt niet gerept, evenals hoeveel extra kilo's er is bespaard. Mogelijk krijgen we dat te horen vanaf de SEMA in Las Vegas, begin volgende maand.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model