Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan Gripz Concept

Nieuws: Nissan Gripz Concept

Nissan teast met Gripz Concept

15.09.2015

Deze week zal Nissan in Frankfurt het doek trekken van een conceptcar die haar crossover-genen nog meer moet benadrukken. Tot dusverre wisten we nog weinig over de conceptcar, maar inmiddels heeft Nissan een heel klein beetje details verteld. Maar dan ook echt een heel klein beetje.

Belangrijkste om te weten is dat het beestje nu een naam heeft: Gripz Concept. En daarbij wordt ons duidelijk dat het een crossover is. Volgens Nissan is het studiemodel ontwikkeld om 'Nissan's leidinggevende rol in het crossover-segment te versterken'.

Genen van de 240Z
Nissan geeft aan dat de Gripz Concept is geïnspireerd op de rallyversie van de legendarische 240Z. In het ontwerp zijn bovendien details uit de wielersport verwerkt. Als we Nissan mogen geloven dan is de auto bedoeld om 'Nissan's zoektocht naar een sportieve crossover vorm te geven'. Of dat betekent dat er een productiemodel zal volgen is ons onduidelijk. Wellicht horen we binnenkort meer!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model