Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan e-NV200 Evalia

Nieuws: Nissan e-NV200 Evalia

Nissan prijst elektrische, 7-persoons e-NV200

12.05.2015

De e-NV200 Evalia is Nissan's volledig elektrisch aangedreven personenbus, die er nu ook is met zeven zitplaatsen. Dit kost 'ie.

De Nissan e-NV200 was er al als bedrijfsauto en als personenuitvoering met plek voor vijf inzittenden, en nu komt daar dus een 7-zitsvariant bij. De emissieloze people carrier heeft dezelfde aandrijflijn als de Nissan Leaf met een 109 pk sterke elektromotor. Door gebruik van een andere batterij en een regeneratief remsysteem heeft de e-NV200 een actieradius tot 170 kilometer.

Scherp geprijsd
De zevenpersoons e-NV200 Evalia is er vanaf € 31.574,95. Daar komt de batterijhuur dan nog bij, waarvoor Nissan 88 euro per maand vraagt. Als je liever geen batterij wilt huren is de zevenzitter er inclusief batterij vanaf € 37.479,75. Een mooie bijkomstigheid is dat er in ieder geval tot 2016 geen motorrijtuigenbelasting betaald hoeft te worden.

Uitrusting
Standaard wordt de e-NV200 Evalia geleverd als Connect Edition met automatische airco, cruise control, automatische licht- en regensensor en Carwings, een systeem waarmee een aantal functies op afstand bediend kan worden. De e-NV200 Evalia met zeven zitplaatsen is per direct te bestellen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model