Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan 370Z

Nieuws: Nissan 370Z

Gefacelifte Nissan 370Z in Parijs

20.09.2012

Een kleine facelift en de op-een-na sportiefste Nissan kan er weer vol tegenaan. De 370Z mag dan in de schaduw staan van de GT-R, met zijn nieuwe LED’s valt hij daar in ieder geval beter op.

De Nissan 370Z mag dan een heerlijke rijdersauto zijn, het is geen volumemodel en dat weet Nissan ook. Het is een model dat voornamelijk als imagobooster dient en voor de echter liefhebbers die bereidt zijn hun portemonnee te trekken is het een waar blok fun op wielen. Om de 370Z in beeld te houden werd hij al twee keer van een optische verfrissing voorzien en in Parijs is de Japanse sportwagen opnieuw aangepakt.

Neus
Vooralsnog hebben we een alleen een foto van de nieuwe voorbumper en hier is te zien dat het lijnenspel iets scherper is geworden. Hierdoor gaat de LED-dagrijverlichting, die eerder dit jaar werd geïntroduceerd, beter op in het geheel. We weten ook dat de 370Z op het gebied van uitrusting en kleur-/wielkeuze vooruit is gegaan maar de details hierover ontbreken vooralsnog.

De vernieuwde Nissan 370Z maakt zijn opwachting tijdens de Autosalon van Parijs.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model