Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan 370Z

Nieuws: Nissan 370Z

Eerste officiële foto van de Nissan 370Z

30.10.2008

Nissan heeft in aanloop naar het werelddebuut van de 307Z een eerste foto vrijgegeven. Details ontbreken in het bericht dat Nissan de wereld in heeft gestuurd, maar de foto spreekt voor zich. De nieuwe 370Z borduurt duidelijk voort op de 350Z die hij vervangt.

In onze spyshots kwam de 370Z recent al voorbij. Maar officiële details ontbraken daarbij. Ook bij het vrijgeven van de eerste foto van Nissan´s nieuwe sportauto houdt de fabrikant de lippen stijf op elkaar. Het enige dat de Japanners laten weten is dat de 370Z in alle voortborduurt op zijn voorganger 350Z die hiermee wordt vervangen.

Nissan 370ZDe naam 370Z is afgeleid van de 3.7 liter V6 motor die Nissan in de auto lepelt. De motor komt bij Infiniti vandaan en ontwikkelt een vermogen van 330 pk. Daarmee moet de 370Z het zelfs Porsche 911-rijders moeilijk gaan maken. Als Nissan officiële details hierover vrijgeeft houden wij u op de hoogte.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model