Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan 370Z Roadster

Nieuws: Nissan 370Z Roadster

Nissan 370Z Roadster geprijsd

08.04.2010

We hebben een jaartje geduld moeten hebben, maar vanaf nu is de Nissan 370Z Roadster ook in ons land verkrijgbaar. De prijzen liggen € 3.300,- hoger dan de 370Z Coupé.

Met de 370Z levert Nissan één van de spannendste achterwielaangedreven auto's die er te koop is. Nog maar te zwijgen over de hoeveel pk's per uitgegeven euro. De 370Z Roadster biedt hetzelfde, maar met het canvas dak naar beneden is de beleving waarschijnlijk nog intenser. Hij is per direct verkrijgbaar en daarmee precies op tijd voor de zonnigere seizoenen die komen gaan.

Handbak of automaat
Nissan 370ZNissan houdt 't simpel door de 370Z Roadster slechts in één uitvoering te leveren. De variatie zit 'm alleen in opties en de keuze voor de handgeschakelde versie of de 328 pk - drie minder dan de coupé - sterke aandrijflijn in combinatie met de zeventraps automaat. Voor de handbak vraagt Nissan minimaal € 58.400,-, de automaat is er vanaf € 60.400,-.

Rijke uitrusting
Nissan 370ZVoor het bedrag van om en nabij de zestig mille beschikt iedere Nissan 370Z Roadster over de 3.7 liter V6, een gelimiteerd slip differentieel in combinatie met ESP, alarmsysteem, Bose-geluidsinstallatie met radio/CD/MP3-mogelijkheid, Bluetooth-aansluiting, cruise control, Intelligent Key, multifunctioneel stuurwiel, 18 inch lichtmetaal, centrale portiervergrendeling met afstandbediening, elektrische bedienbare ruiten, halflederen bekleding met geïntegreerde climate controle, in hoogte elektrische verstelbare bestuurdersstoel en een regensensor.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model