Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nissan 370Z Roadster Nismo

Nieuws: Nissan 370Z Roadster Nismo

Nissan 370Z Roadster nu ook in Nismo-trim

17.02.2015

Nissan's huistuner Nismo doet goede zaken. Wereldwijd kiest één op de vijf 370Z-klanten voor de Nismo-variant. En dat smaakt naar meer. Na de 370Z Coupé presenteert Nissan nu ook de dakloze versie.

Het recept vormt geen verrassing, maar daarmee is het niet minder smakelijk. De inmiddels kenmerkende Nismo-striping, de aangezette voor- en achterbumper en de specifieke 19 inch wielen maken van de Roadster een lekker agressieve verschijning.

Recaro's
Dat smakelijke recept vertaalt zich ook binnenin door. De rode accenten zijn niet over het hoofd te zien en ook de Recaro-sportstoelen en het speciale driespaaks stuurwiel behoren tot de receptuur van Nismo.

Geen extra vermogen
Wat ons dan wel weer tegenvalt is het motorische gedeelte. De 3.7 liter V6 is met 370 pk even sterk als in elke andere Nismo. De ophanging mag dan wel aangepast zijn, echt meer sportiviteit dan de gewone 370Z krijg je hiermee niet.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model