Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nieuwe Suzuki Vitara

Nieuws: Nieuwe Suzuki Vitara

Nieuwe Suzuki Vitara vanuit het niets

29.08.2014

Het is de laatste tijd angstvallig stil rond Suzuki en zo ineens presenteert het de gloednieuwe Vitara. Dit is ‘m en hij debuut op de Autosalon van Parijs.

Mocht de nieuwe Suzuki Vitara je bekend voorkomen dan kan dat kloppen. Feitelijk is de auto het productiemodel van de verleden jaar gepresenteerde iV-4 Concept. Om de verwijzing naar dat studiemodel extra in de verf te zetten hebben de Japanners de nieuwe Vitara zelfs eenzelfde debuutkleur gegeven.

Ook als 2WD
De Vitara heeft als adequate terreinauto een naam hoog te houden, maar aangezien dat niet meer van deze tijd is zal de nieuwe generatie tevens met louter voorwielaandrijving verkocht gaan worden. Dat scheelt bovendien aanzienlijk in de kostprijs. Voor wie dat wenst zal gewoon kunnen vertrouwen op de AllGrip-vierwielaandrijving. Verder spreekt Suzuki van diverse personalisatiemogelijkheden en een programma aan aandrijflijnen die tot de schoonste is zijn klasse behoren.

Meer vanuit Parijs
Om de nieuwe Vitara, waarbij het deel ‘Grand’ opvallend genoeg ontbreekt, nog enigszins een verrassing te laten verstrekt Suzuki slechts een foto. Meer informatie en beeldmateriaal zal er vrijgegeven worden vanaf de Autosalon van Parijs, op 2 oktober.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model