Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Nieuwe Kia Sportage

Nieuws: Nieuwe Kia Sportage

Prijzen nieuwe Kia Sportage: vanaf 26 mille

23.12.2015

Vanaf februari rijdt Kia de nieuwe Sportage bij de dealers binnen. En daarom maakt het nu de prijzen van de nieuweling bekend. De Kia Sportage is er vanaf € 25.995,- in combinatie met een 1.6 liter viercilinder benzinemotor.

Compleet nieuw, dat is deze vierde generatie Sportage. Hij borduurt qua design voort op zijn voorganger, maar oogt desondanks geheel nieuw. Een tikkeltje gewaagd zelfs, want het front is niet alledaags. Kia wil er duidelijk een statement mee maken.

Twee benzinemotoren, waaronder één turbo
Van de nieuwe Sportage wisten we eigenlijk alles al, behalve zijn prijzen. Die kunnen we echter nu toevoegen aan het lijstje met feiten. De prijslijst start bij € 25.995,- voor de 1.6 GDi (132 pk) in EconomyLine-uitvoering. De tweede benzinemotor is eveneens 1.6 liter groot, maar wordt geholpen door een turbo. Het vermogen bedraagt 177 pk en naar wens kan deze krachtbron gekoppeld worden aan Kia's DCT7-transmissie met dubbele koppeling alsook vierwielaandrijving. Wanneer die geleverd wordt in de sportief getinte GT-Line moet minimaal € 35.995,- worden neergeteld.

Prijzen Sportage-diesels<br>Dieselrijders kunnen voortaan in een Sportage stappen vanaf € 35.995,- voor de 1.7 CRDi met 115 pk. De vierde motor binnen het Sportage-gamma is de 2.0 CRDi (185 pk). Die is standaard gekoppeld aan een zestraps automaat en vierwielaandrijving alsook de meest luxe ExecutiveLine-uitvoering. Het prijskaartje bedraagt dan net geen 60 mille.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model