Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Nieuwe generatie Nissan crossover

Nieuws: Nieuwe generatie Nissan crossover

Nieuwe generatie Nissan crossover

24.06.2014

Nissan introduceerde de eerste crossover en brengt u nu de nieuwe generatie. De nieuwe QASHQAI combineert innovatieve technologie met verder verbeterde rijeigenschappen en het design van een crossover van de nieuwste generatie. De kennis en ervaring die is opgedaan met de eerste generatie QASHQAI - een succesnummer dat wereldwijd meer dan twee miljoen keer is verkocht - heeft Nissan gebruikt om de crossover verder te perfectioneren.

Veiligheid voorop

De onafhankelijke veiligheidsorganisatie Euro NCAP heeft de nieuwe QASHQAI na de recente crashtests beloond met het maximumaantal van vijf sterren. De hoge score is mede te danken aan innovatieve veiligheidsvoorzieningen als het Nissan Safety Shield. Het Safety Shield is een pakket elektronische veiligheidssystemen die de bestuurder en de inzittenden optimale bescherming bieden. De crossover scoort bijzonder hoog met de bescherming van kinderen en met de veiligheid bij frontale en zijdelingse aanrijdingen.

Zuinig en efficiënt

Zuiniger en efficiënter zonder compromissen in zijn prestaties; dat is de nieuwe Nissan QASHQAI. Alle motoren in deze nieuwe crossover worden geleverd met een Stop/Start systeem welke ervoor zorgt dat u met name in de stadsomgeving minder brandstof verbruikt. Deze efficiënte motoren van Nissan zijn met 99 g/km (vanaf) CO2-uitstoot goed voor de gunstige bijtellingcategorie van 20%.

Innovatieve technologie

Onderweg bent u van alle gemakken voorzien. Het NissanConnect 2.0 audio- en infotainmentsysteem van Nissan zorgt ervoor dat u altijd verbonden blijft. Via het 7-inch kleuren touch screen kiest u uw favoriete muziek uit, bedient u de navigatie, zoekt u verkeersinformatie op en maakt u gebruik van uw favoriete apps. Via de Bluetooth-verbinding belt u tenslotte altijd veilig hands-free. Verder is deze nieuwe crossover uitgerust met o.a. het Intelligent Key, het rij-assistent display en Nissan’s intelligente parkeerassistent. Raadpleeg de QASHQAI brochure voor alle specificaties. Nu downloaden!

Prijzen en specificaties

De nieuwe Nissan QASHQAI is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. De prijzen voor de rijk uitgeruste instapversie Visia beginnen bij € 23.400, -.

Zelf de nieuwe Nissan QASHQAI ontdekken? Vraag nu hier een proefrit aan!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model