Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Musketier Citroen C5

Nieuws: Musketier Citroen C5

Citroen C5 nog dikker door Musketier

11.12.2008

Tuners die zich richten op auto’s van Duitse makelij zijn er in overvloed. Dit in tegenstelling tot specialisten die meer op hebben met Franse auto’s. Op een of andere manier lenen Franse merken er zich niet zo voor om onder handen genomen te worden. Als één van de weinigen denkt Musketier daar anders over.

De Citroën C5 is van zichzelf als een behoorlijk dikke auto met zijn forse buitenmaten en krachtige lijnenspel. Musketier ging nog een stapje verder en ontwierp een stylingkit voor de Fransman. Hierdoor is de C5 nog meer aanwezig.

Inhoud sylingkit
Citroen C5De stylingkit bestaat onder meer uit een voorspoilerlip, zij-skirts, een achterbumperspoiler en een nieuw uitlaatsysteem. Het comfort van de C5 Limousine wordt iets ingeperkt door de 35 mm verlagingset. Echter verdwenen is het Franse comfort niet. Ook in combinatie met de 20 inch lichtmetalen wielen zweeft de Citroën nog over het asfalt. Optisch is het simpelweg een verbetering, aldus Musketier.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model