Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws MR Car Design Black Rocco

Nieuws: MR Car Design Black Rocco

Succes gegarandeerd

12.11.2009

De eerste indruk is vaak alleszeggend, of in ieder geval veelzeggend. De Black Rocco van MR Car Desgin maakt zich daarmee op voorhand populair onder geïnteresseerden van een opgetuigde Volkswagen Scirocco. Want wat ziet die prestatie er lekker uit zeg!

Zonder dat we ons ook maar een blik op de specificaties van de Black Rosso werpen is het al van hebben, hebben, hebben. En dat terwijl we een soortgelijke Scirocco - die bij ons minder emoties opriep - allang een keer tegen zijn gekomen. Dit zit 'm uiteraard in de iets andere looks van de Black Rosso, maar voornamelijk in de foto's. 'Een goede voorbereiding is het halve werk', is hier op zijn plaats.

Ladingdekkend
Volkswagen SciroccoAls we dan ook de specificaties van de Black Rosso hebben bekeken worden we helemaal warm van binnen. MR Car Design nam de 2.0 liter TFSI met normaliter 200 pk als basis, maar door de motorsoftware te optimaliseren, een sportuitlaatsysteem te monteren en een Stage Turbo kit 3 op de turbomotor te schroeven levert de coupé ineens veel meer vermogen. Maar liefst 370 pk en 519 Nm weet de TFSI van de Black Rosso op te wekken, en dat alles wordt zonder pardon op de voorwielen losgelaten. Omdat MR ook wel begrijpt dat dit toch echt te veel van het goede is monteerde het nog wel een 35% sperdifferentieel tussen de vooras. Het wanhopige middel zal inderdaad vast helpen om de tractie te verbeteren, maar de Hankook S1 Evo's zullen het zeker te verduren krijgen. Het schoeisel meet 235/30ZR20 en daaruit kunnen jullie al wel opmaken hoe groot de diameter van de velgen zijn, namelijk 20 inch. Ze zijn van het type Emotion en dat dekt meteen de lading van deze Black Rosso toch?!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model