Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Morgan 4/4 Sport

Nieuws: Morgan 4/4 Sport

Rijplezier staat centraal

03.03.2008

De Morgan 4/4 wordt ook leverbaar als 4/4 Sport. Morgan legt met dit model extra nadruk op sportiviteit voor bestuurder en passagier. Onder de motorkap van de 4/4 Sport ligt een 115 pk sterke 1.6 afkomstig van Ford.

De Morgan 4/4 is is inmiddels sinds 1936 in productie. Daarmee heeft Morgan een wereldrecord in handen dat zelfs in het Guiness Book of Records is opgenomen. Ondanks dat de auto nog steeds zijn klassieke lijnen heeft en volgens een traditionele manier wordt geproduceerd is de ontwikkeling in de loop der jaren gewoon doorgegaan. En ook nu presenteert Morgan weer een nieuw model.


Meer nadruk op sportiviteit

Morgan 4/4Met de introductie van de 4/4 Sport legt Morgan meer nadruk op de rij-eigenschappen. De auto beschikt over een verlaagd onderstel en is lichter gemaakt. Onder de motorkap ligt dezelfde 1.6 liter viercilinder Ford-motor als in de ´gewone´ 4/4. Met een vermogen van 115 pk weet de 4/4 Sport daarmee in minder dan 8 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h te sprinten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model