Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mitsubishi Space Star

Nieuws: Mitsubishi Space Star

Frisse neus voor Mitsubishi Space Star

20.11.2015

Met een hertekend front en een aantal technische optimalisaties staat de Mitsubishi Space Star vanaf februari 2016 weer fris bij de dealers.

We moeten het toegeven, dankzij het vernieuwde neusje, de hertekende achterbumper, de achterspoiler alsook de LED-achterlichten is de Space Star niet meer het muurbloempje dat het was. Het oogt allemaal gewoon net even wat frivoler. Niet alleen van buiten, maar ook in het interieur. Daar zien we nieuwe stoelbekleding, een nieuwe instrumentenpaneel en dito stuurwiel. Bovendien is de vernieuwde Space Star de eerste Mitsubishi die uitgerust kan worden met Android Auto en Apple CarPlay.

Technische verbeteringen
Op technisch vlak werd gesleuteld aan de dempers en stuurbekrachtiging alsook aan de remmerij. Mitsubishi belooft hiermee verbeterde rij-eigenschappen.
Ook verbeteringen zijn er op motorisch vlak. De bekende 1.2 liter driecilinder benziemotor is uitgerust met de nieuwste versie van Mitsubishi's variabele kleptiming waardoor volgens de Japanners zowel qua verbruik alsook uitstoot verbeteringen behaald zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model