Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mitsubishi Outlander PHEV X-Line

Nieuws: Mitsubishi Outlander PHEV X-Line

Mitsubishi Outlander PHEV doet stoer met X-Line

28.10.2014

Mitsubishi sloeg een gat in de Nederlandse markt met de Outlander PHEV. Het is daarom niet gek dat de Japanners proberen hem telkens aantrekkelijk te houden om een terugval te voorkomen. Een taak die nu is weggelegd voor de X-line.

Om maar meteen met het mooie nieuws naar buiten te treden: het nieuwe pakket X-line is zonder meerprijs te bestellen op een nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV. Nou ja! Is dat eventjes mooi meegekomen, want wat krijg je zoal gratis? Wel, een set skidplates (bumperschilden voor en achter), een andere grille en zwarte randen om de mistlampen.

Cool Silver
Om de Outlander meer een off-road uiterlijk te geven zijn de randen van de wielkasten van zwarte kunststof, net als de dorpels en onderzijde van de bumpers. En indien er gekozen wordt voor de wel optionele X-line Executive Edition komen daar ook 18 inch lichtmetalen velgen bij. Daarnaast is voor alle uitvoeringen een nieuwe kleur beschikbaar: Cool Silver, dat hier te zien is op de foto's.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model