Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Mitsubishi Outlander GT Prototype

Nieuws: Mitsubishi Outlander GT Prototype

Unieke teaser

09.04.2009

Mitsubishi presenteert op de New York Auto Show de Outlander GT Prototype. Om ons alvast op te warmen heeft Mitsubishi een bijzondere teaser verspreid. Dit keer geen donkere studiobeelden, details van de auto of een schets maar gewoon een foto die met een te lange sluitertijd is genomen.

In september vorig jaar konden wij u al een gecamoufleerd prototype van de vernieuwde Mitsubishi Outlander tonen. Inmiddels hebben de Japanners officieel laten weten dat er inderdaad een andere Outlander aan zit te komen. Het blijft echter wel onduidelijk of het hier gaat om een facelift of een andere variant die speciaal voor de VS is. Wij gokken gewoon op de facelift. Mitsubishi voert de Jet-Fighter grille van de Lancer immers langzaam maar zeker door op al haar modellen. Vorig jaar was de Colt al aan de beurt en nu lijkt ook de Outlander hiervan te worden voorzien.

New York Auto Show
Het debuut van de Outlander GT Prototype staat gepland voor de New York Auto Show die gepland staat van 10-19 april. Als de auto daar eenmaal onthuld is weten we meer. Wij houden u op de hoogte!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model