Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mitsubishi Lancer Evolution X

Nieuws: Mitsubishi Lancer Evolution X

Lancer Evo X voor Britse politie

11.12.2008

De Britse politie krijgt de beschikking over een Mitsubishi Lancer Evolution X. En als die in je binnenspiegel opduikt geef je je al snel over denken de Britten. Het nieuwste wapenfeit van ´The Police´ moet de verkeersveiligheid op de wegen van South Yorkshire verder verbeteren.

In TV-programma´s als ´Politie op je hielen´ zien we vaak spectaculaire achtervolgingen die de Britse politie regelmatig uitvoert. Daar zijn we in Nederland nog braaf bij. Om de strijd met dergelijke wegmisbruikers nog effectiever aan te kunnen gaan zet de politie van South Yorkshire een nieuwe Mitsubishi Evolution X in.

Kentekenscanner
Mitsubishi Lancer Evo XDe 295 pk sterke krachtbron in de Mitsubishi Lancer Evo X moet het de vluchters wel heel moeilijk gaan maken. En volgens de Britse politie moet het front van de Evo eigenlijk al voldoende dominantie uitstralen dat ze zich spontaan over geven. Naast de visuele impact en de spectaculaire prestaties van dit nieuwe voertuig is de Evo ook uitgerust met zaken als een automatische kentekenscanner waardoor de agenten direct kunnen zien of het voertuig wel verzekerd is en op wiens naam de auto staat geregistreerd. Zowel in Engeland als in Italië zijn wegmisbruikers niet veilig meer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model