Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mitsubishi in Geneve

Nieuws: Mitsubishi in Geneve

Wereldpremiere van Mitsubishi in Geneve

19.01.2012

Mitsubishi is geen merk dat frequent een wereldprimeur onthuld. Des te nieuwsgieriger zijn we wanneer het Japanse merk dat dus wel doet. Op de begin maart gehouden Autosalon van Geneve is het zover en een eerste teaserfoto warmt ons alvast op.

Mitsubishi ligt de laatste tijd nogal onder vuur en wordt verweten bijzonder twijfelachtig over te komen omtrent de nieuwe richting die ze willen inslaan. Zowel op het gebied van design als wat producten betreft lijkt de fabrikant niet precies te weten wat het wil. Met de in Genève te onthullen auto lijken ze er dan toch uit te zijn.

Van beide wat
Mitsubishi is nogal abstract in haar woordkeus, maar in combinatie met de bijgevoegde teaserfoto neigen onze vermoedens sterk naar het productiemodel van de PX-MiEV, en daarmee de nieuwe generatie Outlander met schone technologie onderhuids. Mocht dat inderdaad zo zijn dan slaat het merk de zo gewenste twee vliegen in één klap. Mitsubishi wil immers niet langer overwegend gezien worden als 4x4-fabrikant (waaraan tegenwoordig een negatief imago kleeft), maar tevens als een merk dat oog heeft voor duurzame mobiliteit. Het te onthullen model is in ieder geval 'een afspiegeling van de geleidelijke verandering in de designrichting van Mitsubishi en zal in de loop van 2012 zijn introductie beleven'.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model