Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
[Global Handler onURLNotFound] Line 15: Error: LoadById: Wrong type. Please specify numeric argument.
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mitsubishi i MiEV Sport Air

Nieuws: Mitsubishi i MiEV Sport Air

I MiEV Sport Air in Genève

29.01.2009

Op de stand van Mitsubishi in Genève staat dit jaar een elektrisch aangedreven conceptcar. De auto is i MiEV Sport Air genaamd en is dankzij de elektrische aandrijving geheel vrij van schadelijke uitstoot. Mitsubishi wil hiermee nogmaals onderstrepen dat het de ambitie heeft om binnen afzienbare tijd een elektrische auto op de markt te brengen.

Vorige week liet Mitsubishi ons weten dat de i MiEV, zoals die enkele jaren geleden is gepresenteerd, wordt ingezet voor praktijktesten in Europa. De kleine hatchback wordt geheel elektrisch aangedreven en Mitsubishi onderzoekt met deze praktijktesten de haalbaarheid en het animo voor een auto als deze.

Sportieve rij-eigenschappen
MitsubishiOndertussen ontwikkelt men in Japan rustig door. Een resultaat daarvan zien we op de Autosalon van Genève die begin maart haar deuren opent. Daar presenteert Mitsubishi de i MiEV Sport Air, waarvan deze schetsen ons een eerste indruk geven. Ook dit model wordt elektrisch aangedreven, maar biedt volgens Mitsubishi ook nog eens veel rijplezier. We zullen het zien.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model