Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mitsubishi GR-HEV

Nieuws: Mitsubishi GR-HEV

Mitsubishi GR-HEV: hybride pickup

04.03.2013

Nog wat meer willen vervoeren dan in een Outlander? Dat zou met deze Mitsubishi GR-HEV heel goed kunnen. De pickup beschikt bovendien over een hybrideaandrijflijn van een bijzonder type en biedt bovendien heel wat laadruimte.

Voor ons Nederlanders mag dit type auto wellicht niet zo interessant zijn, naar de techniek van de Mitsubishi hebben velen wel oren. De forse Japanner beschikt namelijk over een hybride-aandrijflijn waarbij juist de dieselmotor dienst doet als hulpmotor. Voor de primaire aandrijving zorgen twee krachtige elektromotoren die rechtstreeks in verbinding staan met het Super All Wheel Control-vierwielaandrijvingssysteem. Met een beloofde uitstoot van 149 g/km relatief zeer milieuvriendelijk, maar desondanks niet minder krachtig en praktisch bruikbaar aldus Mitsubishi.

Of het Japanse bedrijf een productiemodel van de GR-HEV ziet zitten weten we niet, maar wij verwachten het model sowieso niet bij de Nederlandse dealers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model