Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mitsubishi conceptcars

Nieuws: Mitsubishi conceptcars

Drie Mitsubishi studiemodellen onderweg

08.10.2013

Op de Tokyo Motor Show zal Mitsubishi een drietal studiemodellen onthullen. Dat blijkt uit een deze teaserfoto die de Japanse fabrikant ons vandaag toeschoof. De drie concepts tonen de toekomstvisie van het merk.

De studiemodellen bestaan uit twee SUV- en één MPV-achtige. De eerste SUV is de GC-PHEV (Grand Cruiser). Het is de grootste van de twee SUV's en hij wordt aangedreven door middel van een hybride aandrijflijn. De tweede conceptcar is de XR-PHE, een kleinere SUV die eveneens door elektriciteit zal worden aangedreven.

MPV
Ten slotte willen de Japanners ook in MPV-land laten zien wat ze kunnen met de Concept AR (Active Runabout). De nadruk bij dat model ligt op het comfort van de inzittenden, maar ook in het terrein zou hij zijn mannetje moeten staan. Onder de kap ligt ditmaal geen elektromotor maar een geblazen benzine-aanjager.
Meer dan een kiekje van de GC-PHEV en een duistere afbeelding van de drie modellen gezamenlijk worden ons niet gegund maar meer informatie en beeldmateriaal zal volgen tijdens de Tokyo Motor Show 2013.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model