Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mitsubishi Colt

Nieuws: Mitsubishi Colt

Ingrijpend gefacelifte Colt

18.09.2008

Mitsubishi zal begin oktober in Parijs de vernieuwde Colt presenteren. De Benjamin van het Mitsubishi-gamma ondergaat een grondige facelift waarbij het front compleet zal worden gewijzigd. De eerste foto is veelbelovend.

De Mitsubishi Colt is in zijn huidige gedaante sinds 2004 op de markt. Het model mocht dan vorig jaar een minimale facelift hebben ondergaan, de Japanners pakken de auto dit jaar nogmaals beet. In Parijs zal de Colt namelijk debuteren in een nieuw outfit. Daarbij wordt het front grondig onder handen genomen. De zogenaamde Jet Fighter-grille zoals we die kennen van de nieuwe Lancer zal hiermee ook op de Colt zijn intrede doen.

Debuut in Parijs
Mitsubishi ColtNaast de uiterlijke wijzigingen zal Mitsubishi de auto vermoedelijk ook onderhuids verder aan hebben gescherpt. De introductie staat gepland voor de Autosalon van Parijs en met deze teaser probeert Mitsubishi ons alvast op te warmen. Dat is gelukt want we zijn benieuwd naar het resultaat.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model