Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: MINI

Nieuws: MINI

MINI geeft olijke draai aan lekkage

04.07.2013

Boos worden op de spionagefotografen of paparazzi heeft geen zin, MINI profiteert er liever van. En waarom ook niet, ongewilde reclame is ook toch gewoon reclame? Slimme jongens die Britten!

De foto´s waar het om gaat kun je hier bekijken, onderstaand MINI´s ´officiële´ statement. Oh ja, het is natuurlijk een vette knipoog he!

"Agressieve en meedogenloze paparazzi zijn iets waarmee elke Britse beroemdheid bijna dagelijks te maken heeft. Leden van de Koninklijke familie, acteurs, voetballers en topmodellen zijn allemaal bekend met fotografen die de beroemdheden op de gevoelige plaat vastleggen, en nu is MINI het laatste slachtoffer. Absoluut niet bewust van de fotografen in de buurt en zonder make-up is het jongste lid van onze familie op een privémoment ontdekt en op foto gezet. De gepubliceerde foto's komen op geen enkele manier overeen met de goede looks van onze jongste telg. Zoals elke beroemdheid weet, hebben die extra lange telelenzen de verwoestende mogelijkheid om alle vlakken, lijnen en hoeken te verdraaien. Daarom is ons advies: kom volgende keer dichter bij het object van verlangen. Als dat niet werkt, maak je geen zorgen, binnenkort zul je de mogelijkheid hebben om de nieuwe MINI van dichtbij te ontmoeten én kan je foto´s nemen vanuit alle hoeken."

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model